Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Begin

EHBO cursus voor Kattentrimmers

Frits Lamberts Cat Friendly Gold

EHBO voor kattentrimmers

Super leuk dat je meedoet aan de EHBO cursus voor kattentrimmers door onze gastdocent Frits Lamberts. 

Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over deze cursus: 

Wanneer: De cursus vind plaats op vrijdag 17 en 24 november en 1 december van 11 uur tot half 2. 

* Lesdagen 1 en 2 zijn al geweest. De replays vind je in deze leeromgeving in het menu. Zorg dat je deze eerst bekijkt voordat je meedoet met lesdag 3 zodat je alle info in de goede volgorde krijgt* 

Waar: Online via de Zoom. Je kunt alle dagen inloggen via deze link: 

https://us02web.zoom.us/j/88929403371

Tip: Gebruik je eigen naam of salonnaam als Zoomnaam. Ik kan je alleen toegang geven als ik je naam ook herken uit de aanmeldingen 😉 

We beginnen stipt om 11 uur dus zorg dat je ruim voor 11 uur inlogt zodat je niets hoeft te missen. Ik ben een kwartier vantevoren aanwezig om je al binnen te laten. 

Goed om te weten: Bij het inloggen kom je in de wachtruimte. Ik laat je dan handmatig binnen. Voor 11 uur staan mijn scherm en microfoon nog uit en heb je dus nog alle tijd om nog even een kopje koffie of thee te pakken. Klokslag 11 uur gaan de schermen aan en gaan we beginnen. 

Lukt het je niet om in te loggen? Mail dan naar Wendy@CatsClass.nl met het onderwerp: ‘Ik kan niet inloggen’ dan help ik je gelijk vooruit. 

Zoom: Zoom is een programma dat gratis te gebruiken. Je moet je wel even aanmelden en soms wordt er gevraagd iets te installeren. Zorg dat je dit in de week voor de eerste les al even doet zodat je op de eerste lesdag snel in kunt loggen. 

Camera aan: Omdat het voor onze gastdocent helemaal niet leuk is om tegen zwarte schermpjes aan te kijken is het verplicht om in te loggen met je camera aan, dus zorg dat deze werkt. 

Microfoon uit: Zet je microfoon bij binnenkomst op dempen. Wil je aan het einde van de les een vraag stellen? Dan kan dit met je microfoon dus zorg dat deze werkt. 

Het aan- en uitzetten van je camera en microfoon kan links onderin beeld via het luidsprekertje en de camera. 

Kom je er niet uit? Onderin de zoom menubalk vind je een chat knop, daarin kun je je vraag aan me stellen en dan help ik je verder. 

Meeschrijven: Wil je meelezen en schrijven? Download dan hierlangs de powerpoint en de index, ideaal om snel te kunnen zoeken zodat je je powerpoint als naslagwerk kan blijven gebruiken. 

Replay: Kun je er niet live bij zijn, of wil je gewoon graag de replay nog eens terugzien? Na de les wordt de replay geplaatst op deze pagina. In het menu-tje aan de rechterkant zie je de 3 lesdagen waar je de betreffende replays vindt.

Deze replays zijn terug te kijken tot 31 december 2023.

Klik hier om te verlengen

Downloads

En dan nu aan de slag...

xfgbfghshsdgf