Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
50 EUR
Begin

Vakopleiding: Kattentrimmen in de praktijk

Welkom bij de vakopleiding

Yes you did it! Je hebt jou eerste stap gezet richting jouw droombaan als kattentrimmer. Lekker bezig. Ik ben super blij dat ik jou hierbij mag begeleiden. 

Je gaat de opleiding volgen in deze online leeromgeving. Bekijk eerst even de welkomsvideo hierboven dan leer ik jou hoe je deze het beste gebruikt. 

Verder vind je op deze pagina aan de rechterkant je einddatum, deze datum (startdatum + 9 maanden) is de laatste dag waarop je je praktijkmodule uiterlijk afgerond moet hebben. Bedenk wel, dat je je theorie examen uiterlijk 6 maanden na startdatum moet halen. Zet deze datum zelf even in je agenda. 

Hieronder vind je meer informatie over de Q&A’s, het theorie-examen en de besloten Facebookgroep

Dat waren ze wel de huishoudelijke mededelingen. Bekijk de welkomsvideo, en weet dat deze hier altijd te vinden is mocht halverwege de cursus ook weer twijfelen hoe iets werkte. Heb je technische vragen over de leeromgeving mail ze dan naar Wendy@CatsClass.nl. De rest van je vragen mogen allemaal in de Facebookgroep. 

Veel plezier en ik spreek je snel. 

Groetjes Wendy 

Klik hier om te verlengen

Q&A's

De Q&A’s zullen worden gehouden via Zoom. Je kunt iets voor 16.00 uur inloggen via deze link. Deze link is voor iedere Q&A hetzelfde.

Heb je vragen voor het Q&A zet deze dan uiterlijk de zondag voor het Q&A onder de vragenpost in de Facebookgroep. Deze post herken je aan het vragenkatje wat je hierlangs ziet. Iedere Q&A heeft zijn eigen post dus  let erop dat je de post kiest met de juiste datum 😉

Ben je live bij de Q&A aanwezig? Schrijf je dan hieronder in via de knop. Ben je er niet bij? Dan kun je het antwoord op jouw vraag, en alle andere vragen, de dag na de Q&A terugzien in de replay die je hieronder op de replay pagina vindt. 

Theorie examen

Heb je alle lesstof onder de knie en ben je klaar voor het theorie examen? En wil je examen doen? Kies dan een datum naar keuze en meld je via onder staande knop aan voor het examen. Je ontvangt een bevestiging als je mee kunt doen. Meld je op tijd aan, want vol = vol!

Alle examens worden afgenomen om 16.00 uur.

Let op: tot april is er een maandelijks examen, daarna word er om de maand 1  georganiseerd.

Facebook groep

Wil je graag in contact komen met andere deelnemers? Dan is onze besloten Facebook groep de perfecte plek voor jou! Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en gezellig kletsen met je medestudenten die dezelfde passie delen voor het trimmen van katten.

Meld je via onderstaande knop aan en ik laat je toe. Stel je daarna vooral even voor met een tekst, een leuke foto en misschien zelfs wel een videotje, en zet daarbij de #evenvoorstellen zodat je medecursisten je voorstelstukje makkelijk kunnen vinden. 

Boeken

Bij deze opleiding horen 2 boeken. Te weten het fysieke lesboek behorende bij deze
opleiding. Maar ook krijg je gratis het e-book: ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’. Je download hem hieronder.

Even terug naar het lesboek, deze stuur ik 1 week na start naar je op met de post. De
verzendkosten hiervoor draag ik natuurlijk. En omdat er toch al een pakketje jouw kant op gaat wil ik je nog een extra aanbieding doen.

Bestel jij binnen 7 dagen na inschrijving het fysieke boek: ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ van Wendy en/of het boek ‘Aromatherapie voor katten’ van gastdocent Hennie Schuit via onderstaande knoppen? Dan betaal jij geen extra verzendkosten en ontvang je ze mee met je lesboek.

Voor de twijfelaars: De extra boeken zijn geen must have. Dat wil zeggen je hebt ze niet nodig voor de opleiding. Echter is het net natuurlijk wel leuk om ze te hebben, en is dit de enige kans om ze zonder verzendkosten te bestellen. Sterker nog, wat betreft het boek van Wendy is dit de enige kans om het te bestellen aan gezien het papieren boek verder niet
meer te koop is.

Inschrijven Q&A

Vul het formulier in om je in te schrijven

Inschrijven theorie examen

Vul het formulier in om je in te schrijven