Menu

Vakopleiding | Kattentrimmen in de praktijk PLUS

Yes you did it! Je hebt jou eerste stap gezet richting jouw droombaan als kattentrimmer. Lekker bezig. Ik ben super blij dat ik jou hierbij mag begeleiden. 

Je gaat de opleiding volgen in deze online leeromgeving. Bekijk eerst even de welkomsvideo hierboven en ga dan door naar het kopje instructies hieronder. 

Verder vind je op deze pagina aan de rechterkant je einddatum, deze datum (startdatum + 12 maanden). Zet deze datum zelf ook even in je agenda. 

Naast de instructies vind je hieronder ook meer informatie over de Q&A’s, het theorie-examen en de besloten Facebookgroep

Dat waren ze wel de huishoudelijke mededelingen. Bekijk de welkomsvideo, en weet dat deze hier altijd te vinden is mocht halverwege de cursus ook weer twijfelen hoe iets werkte. Heb je technische vragen over de leeromgeving mail ze dan naar Wendy@CatsClass.nl. De rest van je vragen mogen allemaal in de Facebookgroep. 

Veel plezier en ik spreek je snel. 

Groetjes Wendy 

Cursus Inhoud

Uitklappen

Klik hier om te verlengen

Instructies

Lees deze instructies goed door, voordat je aan de opleiding begint. 

Q&A's

Aanmelden voor de Q&A doe je hier. Ook bekijk je hier de replays. 

Je kunt op de Q&A dag iets voor 16.00 uur inloggen via deze link. Deze link is voor iedere Q&A hetzelfde.

Theorie examen

Meld je hier aan voor je theorie-examen. 

Facebook groep

Klik hier om je aan te melden voor de besloten Facebookgroep. 

Boeken

Bij deze opleiding horen 2 boeken. Te weten het fysieke lesboek behorende bij deze
opleiding. Maar ook krijg je gratis het e-book: ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’. Je download hem hieronder.

Even terug naar het lesboek, deze stuur ik 1 week na start naar je op met de post. De
verzendkosten hiervoor draag ik natuurlijk. En omdat er toch al een pakketje jouw kant op gaat wil ik je nog een extra aanbieding doen.

Bestel jij binnen 7 dagen na inschrijving het fysieke boek: ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ van Wendy en/of het boek ‘Aromatherapie voor katten’ van gastdocent Hennie Schuit via onderstaande knoppen? Dan betaal jij geen extra verzendkosten en ontvang je ze mee met je lesboek.

Voor de twijfelaars: De extra boeken zijn geen must have. Dat wil zeggen je hebt ze niet nodig voor de opleiding. Echter is het net natuurlijk wel leuk om ze te hebben, en is dit de enige kans om ze zonder verzendkosten te bestellen. Sterker nog, wat betreft het boek van Wendy is dit de enige kans om het te bestellen aan gezien het papieren boek verder niet
meer te koop is.

Inschrijven Q&A

Vul het formulier in om je in te schrijven

Inschrijven theorie examen

Vul het formulier in om je in te schrijven