Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Videotraining: Kattentrimmen in de praktijk

Welkom bij de videotraining

He kattengek,

Super leuk dat je start met de videotraining: ‘Kattentrimmen in de praktijk’ om zo nog meer te leren over de vachtverzorging van je kat. 

Op deze pagina vind je hierboven een welkomsvideo. Bekijk deze voor je start even zodat ik je kan uitleggen hoe je zoveel mogelijk uit deze training kunt halen. 

Deze video blijft hier staan, dus ben je al verder in de cursus maar weet je het even niet meer bekijk hem gerust nog eens.

Aan de rechterkant vind je je einddatum, tot deze datum heb je toegang tot de cursus. Haal je het niet voor de einddatum? Dan kun je met het linkje eronder verlengen. 

Bij deze opleiding hoort geen begeleiding maar natuurlijk ben ik wel bereikbaar wanneer er technische vragen zijn en je bijvoorbeeld niet goed kunt inloggen. Deze mogen naar onderstaand mailadres. 

Heb je wel graag begeleiding bij je opleiding? Wil je ergens terecht kunnen met je vragen of wil je simpelweg ook bijleren in de praktijk dan heb je ook nog de keuze om door te stromen naar de vakopleiding. Stuur me dan een mailtje naar Wendy@CatsClass.nl

Dus start met de welkomsvideo en ga gelijk door met module 1, veel plezier! 

Groetjes Wendy 

 

Q&A's

De Q&A’s zullen worden gehouden via Zoom. Je kunt iets voor 19.00 uur inloggen via deze link. Deze link is voor iedere Q&A hetzelfde.

Heb je vragen voor het Q&A zet deze dan uiterlijk de zondag voor het Q&A onder de vragenpost in de Facebookgroep. Let erop dat je groep kiest met de juiste datum 😉

Ben je live bij de Q&A aanwezig? Meld dit dan ook even in deze post. Ben je er niet bij? Dan kun je het antwoord op jouw vraag, en alle andere vragen, de dag na de Q&A terugzien in de replay die je terug vind in de leeromgeving.

Inschrijven Q&A

Vul het formulier in om je in te schrijven